Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μανιτάρια γεμιστά - Συνταγή


Τι θα χρειαστούμε:
– 8 μεγάλα μανιτάρια
– 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
– 5 φέτες μπέικον
– 4-5 φέτες ζαμπόν
– 1 ματσάκι άνιθο
– 8 μικρά κυβάκια μαργαρίνη
– 300 γραμμάρια τυρί γκούντα (τριμμένο)
– 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
– Πιπέρι, αλάτι
Πως θα το φτιάξετε:
1) Καθαρίζουμε τα μανιτάρια απ’ έξω χωρίς να τα πλύνουμε.
2) Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και το ζαμπόν.
3) Τα σωτάρουμε ελαφρώς όλα μαζί με λίγο βούτυρο (μαργαρίνη).
4) Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι, το αλάτι και τον άνιθο ψιλοκομμένο.
5) Παίρνουμε τα μανιτάρια και βάζουμε μέσα ένα κομματάκι βούτυρο (αφού τα έχουμε γυρίσει ανάποδα)και το γεμίζουμε με το μίγμα που έχουμε ετοιμάσει.
6) Τα σκεπάζουμε από πάνω με το τυρί το τριμμένο.
7) Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να λιώσει το τυρί.
Καλή σας όρεξη!
πηγή http://joytv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου